TraveBLOGue

Archive for the 'Yleiset asiat' category

Posterous testausta

5. 10. 2009 14:26

Törmäsinpä Pinseriä lukiessani mielenkiintoiseen Posterous palveluun, jonka avulla voi meilitse postata kirjoituksia esim. tähän blogiin, Twitteriin, facebookin yms. Joko kaikkiin kerallaan tai sitten vain valitsemiinsa paikkoihin. Pakkohan tätä on testata.

ps. Olen palannut Väli-Amerikan ja Brasilian turneeltani jo joku aika sitten, mutta yllättäen taas blogin päivitys raahaa perässä…

Posted via email from sakuts’s posterous

Tags: Testi

Testi: iPod Touchin Wordpress sovellus

6. 2. 2009 16:11

Testailenpa saanko nyt lähetettyä iPodilta lastuja blogiini!

Tags: Blogaaminen

Tagi pilven testailua

21. 1. 2009 13:50

Eilen päivitin WP:n versioon 2.7 ja innostuin samalla testailemaan TAGi pilveä, joka näkyy nyt sivun oikeassa palkissa. Tällä hetkellä tuo ratkaisu ei ole erityisen kaunis, mutta toimii yhtä kaikki. Mulla on vielä iso työ edessäni kun lisäilen jälkikäteen tag:eja vanhoihin postauksiini, mutta pikkuhiljaa sekin valmistunee… Vinkkejä aiheeseen liittyen otetaan mielellään vastaan kommentteina!

Toivottavasti tuo helpottaa sivujen sisällön selailua ja kiinnostavan sisällön löytämistä. Siis sillä oletuksella, että näitä sepustuksiä kukaan ylipäätään lukee… :)

Tags: Blogaaminen, Työ, Wordpress

WordPress päivitetty uuteen 2.7 versioon

20. 1. 2009 20:59

Sainpas vihdoin viimein itseäni niskasta kiinni ja päivitin WPn versioon 2.7. Muutama release jäi väliin, mutta nyt pitäisi olla viimeisen päälle alusta blogin pitämiseen. Enää on ratkaisematta se kysymys kuka saataisiin kirjoittelemaan tänne edes suhteellisen säännöllisin väliajoin. Tätä ongelmaa pohtiessani taidan palkita itseni yhdellä oluella! :)

EDIT: Näyttipä tulleen charsetin kanssa ongelmia tämän uuden version myötä, mutta se korjaantui poistamalla “utf8″ configuraatio fileestä.

Tags: Wordpress

Blogi ylhäällä taas

28. 10. 2007 16:24

Verkkohotellini teki jokin aika sitten päivityksiä järjestelmiinsä ja onnistui siinä ohessa tuhoamaan MySQL käyttäjäni, joten blogi ei päässyt kiinni tietokantaan ja oli siitä syystä alhaalla muutamia päiviä/viikkoja/kuukausia (ympyröi sopivin). Itse en tätä heti huomannut kun muut asiat kuin bloggaaminen ovat vieneet viimeaikoina kaiken aikani.

Suurimman osan ns. vapaa-ajastani on vienyt uuden asunnon remontointi ja muutto, mutta nyt alkaa uusi asunto tuntua ja näyttää kodilta, joten ehkäpä joku päivä vielä saan tänne raapustettua Mikon kaipaaman selostuksen Irlannin matkastamme, jonka teimme Mikon, Reetan, Rikun ja Ronin kanssa kesän lopulla. Kivaa oli!

Tags: Asunto, Australia, Hotelli

Mielipiteitä kaivataan…

17. 10. 2006 14:07

Indonesian reissu pukkaa päälle. Veilä olisi aika paljon valmisteluja tehtäväksi ennen matkaan. Saapa nähdä lähdetäänkö reissuun ihan ilman ennakko valmisteluja vai saako tässä jotain aikaan kun työt ja opintojen loppuun saattaminen vievät niin penteleesti voimia.

Ja sitten asiaan. Nyt näyttää siltä, että Indonesian reissu jää vähään aikaan viimeiseksi pidemmäksi reissuksi. Syynä tähän on se, että pitkään ja hartaasti pohdittu OMAN TALON RAKENTAMINEN alkanee ensi keväänä. Uskoisin ettei tuolta rakennustyömaalta millään malta minnekään reissuun lähteä niin kivaa se kuulemma tuo rakentelu on… vai olikos se niin, ettei ole aikaa, rahaa eikä voimia enää mihinkään muuhun. :)

Toivottavasti sitä kuitenkin pääsee jossain vaiheessa tuota rojektia edes viikoksi jonnekin hengäshtämään. Tuosta mahdollisesta viikosta ei ehkä kuitenkaan saa revityksi juttua tänne blogiin ihan koko vuodeksi, vaikka päivitystahti hidasta onkin. Ajatteelinkin nyt kysäistä arvon lukijoilta (vai menetinkö teidät molemmat silloin kun tämä oli hetken alhaalla kräkkereiden vuoksi?) mitä mieltä te olette, pitäisikö rakentamiselle perustaa oma blogi vai sopisiko siitä kirjoitella tälle foorumille. Omasta mielestäni siitä voisi hyvin kirjoitella tännekin, sillä muuten tänne ei kyllä hetkeeni lmaannu uusia juttuja lainkaan ja toisaalta voihan sitä rakentamistakin ajatella eräänlaisena matkana…öh tuntemattomaan.

Rohkeasti vaan kommenttia kehiin. Parhaat kommentit palkitaan kutsulla talkoisiin!

.saq

Tags: Indonesia, Raha, Suunnitelmat, Työ, Wordpress

Kräkkerit pistivät TraveBLOGuen jumiin…

25. 9. 2006 13:31

Kuten otsikko kertoo, joku juustopää oli löytänyt reiän ilmeisesti jostain skriptikikkareesta ja pistänyt koko blogin jumiin. Nyt tuskailtuani ja taisteltuani tämän kanssa aivan liian kauan olen viimein saanut tilanteen sille mallille, että pystyn ilmeisesti luomaan uusia entryjä?!

Valukuvagalleria ei toimi vielä lainkaan ja luulenpa, että tunkeutuminen tapahtui sen kautta, joten katsotaan josko siitä enää saa kalua.

Blogin hiljaisuuden aikana on tapahtunut matkailun saralla paljon. Kävin mm. noutamassa auton saksasta. Lisäksi liput on varattu Indonesia turneelle, joka toteutetaan vielä tämän vuoden puolella. Näistä sekä menneistä Prahan sekä Karibian reissuista on juttua tulossa, jos BLOGi suvaitsee toimia.

Tags: Hakkerointi, Indonesia, Karibia, Matkailu, Praha, Raha, Saksa, Wordpress