TraveBLOGue

Archive for the 'Afrikka' category

Häämatkan suunnittelua

6. 1. 2006 17:55

Karibiaa...

Viimeaikoina olemme keskittyneet häämatkamme suunnitteluun. Meillä on ollut pari vahvaa ehdokasta, Mauritius ja Karibia ja tällä hetkellä näyttää siltä, että Karibia on viemässä voiton.

Matkakohteen valinnassa eniten tällä matkalla painavat uutuudenviehätys, eksotiikka ja sukellusmahdollisuudet. Tällä kertaa tarkoituksena ei ole reppureissailla eikä pihistellä matkabudjetissa, muttei myöskään tehdä perinteistä massaturismi matkaa vaan kulkea omia polkujaan.

Toisaalta houkuttelisi lähteä kiertämään reppuselässä enemmänkin, mutta mielestämme häämatka ei ole siihen oikea tilaisuus vaan häämatkan tulisi olla helppo ja huoleton, siten, että meille jää aikaa toisistamme nauttimiseen.

Mauritius

Tags: Afrikka, Cozumel, Häämatka, Karibia, Matkailu, Mauritius, Mexico, OZ, Sukellus

Kuvia Tunisiasta kuvagalleriassa

23. 8. 2005 15:44

Saharan hiekkamyrskyn yllättämät!

Tunisian reissun kuvia on nyt nähtävillä kuvagalleriassa. Kuvissa mm. Sousse, El Djemin amfiteatteriin, Gabes, Matmata, Douz, Sahara, Chott El Jerid -suolajärvi, keidaskaupunki Tozeur ja Kairouan.

Kuvat ovat siis kuvagalleriassa!

Linnoitus/moskeija Soussen Medinassa

ps. Koetan saada matkakertomuksenkin väännettyä pikapuoliin!

Tags: Matkailu, OZ, Tunisia, Valokuvat

Terveiset Tunisiasta!

20. 8. 2005 11:53

Sahara

Niinhän siinä sitten kävi, että ajatus viikosta Oulussa kylmyyden ja räntäsateen keskellä ei oikein houkutellut, joten otimme todellisen äkkilähdön lämpimään ja lähdimme Tunisiaan parin päivän varoitusajalla!

Tunisiassa kelit olivat kohdallaan. Lämpöä oli Soussessa reilusti yli 30 astetta joka päivä ja Saharassa käydessämme lämmintä oli parhaimmillaan yli 50 astetta, siis VARJOSSA!

Reissusta palattiin viime yönä ja lisää tarinaa on tiedossa kunhan tässä on kotiuduttu!

Tags: Matkailu, Tunisia, USA