TraveBLOGue

Archive for March, 2006

Ya Mon

30. 3. 2006 3:22

Huomioita Jamaicalta:

- Dunn’s River Falls on turisteja puolillaan, mutta silti käymisen arvoinen paikka.
- Yleisesti ottaen kannattaa jättää turisti kohteet väliin ja painua vaikka viidakkoon oppaan kanssa (tämä toki pätee muuallakin kuin vain Jamaicalla.
- Orville Taylor on ok taksikuski
- Saari on todella upea, joten viikon – parin reissu ei olisi lainkaan turhan pitkä.

Tags: Dunn's River Falls, Jamaica, Matkailu, Saari, Viidakko

Kapteenin loki 28.3. jossain Karibian merellä

29. 3. 2006 0:55

Rakas lokikirja. Paljon on tapahtunut sitten viimeisen merkinnän.

Alukseen nousu oli melkoisen kaoottinen operaatio ja sisälsi jonottamista PALJON enemmän kuin lääkäri määrää. Lopulta vajaan kolmen tunnin säätämisen jälkeen oltiin vihdoin laivassa.

Paatti on melkoisen ylellinen ja muutenkin kaikin puolin siisti ja mukava. Hyttikin on ihan ok, vaikka tästä se ikkuna puuttuukin.

Laivalla ei tule pulaa tekemisestä eikä ruoasta. Jatkuvasti on monenlaista ohjelmaa ja useita ravintoloita odottamassa. Muusikot ja showt ovat olleet oikein hyviä. Eilen katsottiin mm. standup show.

Tänään saavuttiin viimein lämpimämmille vesille ja nyt lämpöä on mukavat rapiat 20 astetta ja se lisääntyy koko ajan. Koko päivä on maattu altaalla, löllitty poreammeissa ja kuunneltu livemusaa. Kyllä tämä kotiolot voittaa.

Nyt on lähdettävä Dazzle Loungeen shamppanjalle. Täältä tähän. Pasila Porilaisten marssi!

Tags: Karibia, Matkailu, Poreallas, Risteily, Shampanja, USA

NYC Sightseeing

26. 3. 2006 2:59

Lukuunottamatta KLM:n hukkaamia laukkuja matka on sujunut hyvin. Tänään käytiin vaatteiden shoppailun jälkeen katselemassa manhattanin Downtownia. Nähtyä ja koettua tuli Ground Zero, NESE Wall Streetillä, Ellis Islandin lautta ja käveltyä tuli kilometri kaupalla.

Mukavaa oli mutta melkoisen viileää. Nyt Henna palelee sisälläkin. Toivottavasti ei ole tulossa kipeäksi.

Tags: Ellis Island, Ground Zero, KLM, Lautta, Manhattan, Matkailu, New York, Wall Street

Laukut hukassa!

2:54

No niin. Näinhän siinä sitten kävi, että laukut jotka eivät eilen ehtineet samaan koneeseen kanssamme eivät tulleet myöskään sueraavalla lennolla. Nyt sitten jännitetään, että josko ne tulisivat kello 10pm täällä olevalla lennolla. Elleivät tule niin sitten eivät ehdi kanssamme risteilemään.

Tänään jo kävimme Century21:ssä ostamassa yhdet uudet vaatekerrat suurinpaan tarpeeseen. Saa nähdä josko huomenna käydään uusimassa koko garderoobi.

Tags: KLM, Matkailu

Nykissä ollaan, mutta tiukille meni…

25. 3. 2006 8:52

Nyt sitä ollaan Ameriikan Yhdysvalloissa – New York Cityssä. Tarkemmin Paramount Hotellissa Theatre Districtillä.

Lento Amsterdamiin oli puolisen tuntia myöhässä ja niinpä meille jäi aikaa koneenvaihtoon ruhtinaalliset 20 minsaa. Tiukoille meni, mutta ehdittiinpäs. Valitettavasti matkatavaroille ei käynyt yhtä onnellisesti vaan ne jäivät kyydistä.

KLM korvaa 50USD välttämättömyys tavaroiden hankintaan ja matkavakuutukseen saa ostaa vähän lisää, joten eiköhän täällä selvitä. Toivottavasti saavat laukut risteilylle mukaan!

Tags: Amsterdam, Hotelli, KLM, Matkailu, New York, Paramount Hotel, Riika, Risteily, USA

Hienot on lomakelit, sano!

24. 3. 2006 18:00

Tasan vuosi sitten kun käväisimme Thaimaassa sukeltelemassa oli suomessa niin huonot ajokelit, että se aiheutti kaikkiken aikojen ketjukolarin. Sama näyttää toistuvan tänään.

Kehä III, Turuntie ja Lahden tie ovat parhaillaanpoikki ketjukolarien takia ja meillä oli vaikeuksia nähdä eteemme kun ajelimme lentokentälle. Eipä harmita lähteä hetkeksi pois!

Johtuen huonosta kelistä lentomme on arvion mukaan 25 minsaa myöhässä, joten meille jäänee Amsterdamissa vain puolisen tuntia koneen vaihtoon. Toivottavasti kuitenkin keritään.

Tags: Amsterdam, Autoilu, Matkailu, Sukellus, Suunnitelmat, Thaimaa

Sukellussuunnitelmia Karibialla

15:34

Olemme siis lähdössä Karibialle viettämään Honeymooniamme ja kun kerran maailman ykkösluokan sukellusmestoilla käydään niin emme toki voi jättää tilaisuutta käyttämättä. Olenkin tässä ahkerasti surffaillut netistä sukellusmahdollisuuksia, kohteita, operaattoreita ja hintoja mm. Cayman saarten, Belizen, Hondurasin ja Mexicon osalta.

Suunnitelmasukellsutensuhteenonseuraava:
30.3. Grand Cayman – Kaksi shoredivea Abank Watersportin kamoilla. Kohteena ainakin Eden Rocks
31.3 Roatan – Kaksi boat Divea Subwaydiversin kanssa. Kohteena ainakin Mary’s Place
2.4. Cozumel – Tarkoituksena olisi btehdä 2-3 dyykkiä ja käydä ainakin Palancar Reefilla, mutta käytännön toteutus on vielä auki..

Tags: Belize, Cayman Islands, Cayman saaret, Cozumel, Eden Rocks, Grand Cayman, Honduras, Karibia, Mary's Place, Matkailu, Mexico, OZ, Palancar Reef, Roatan, Sukellus, Suunnitelmat