TraveBLOGue

Archive for January, 2008

NHL: Panthers vs. Lightning

22. 1. 2008 4:56

Poikamme maailmalla!

Sattuipa niin hassusti, että American Airlinesin parhaasta yrityksestä huolimatta ehdimme kuin ehdimmekin tulomatkalla katsomaan ihka oikeaa NHL peliä. Kyseessä oli Jokisen Ollin kipparoiman Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin välinen mittelö, jossa Pantterit ottivat turpiinsa, mutteivät kuitenkaan ihan niin rökälemäisesti kuin aluksi näytti.

Ehdimme mukaan valitettavasti vasta pelin puolivälin kieppeillä, koska alkuilta meni mukavasti matkalaukkuja Miamin kentältä metsästäessä ja häviämisilmoitusta tehdessä. Kun selvisimme kentältä niin otimme auton alle ja painelimme tukka putkella Fort Lauderdaleen ja jäähallille. Tunnelma pelissä oli yllättävän vaisu ja tuntui, että pelaajienkin luistimet painoivat kummasti. Tosin tilannekin oli 1-4 vieraille kun saavuimme paikalle, joten peli alkoi olla kokolailla selvä. Pantterit kuitenkin saivat meidän tulostamme lisää virtaa ja tekivät vielä kaksi komeaa maalia, jotka eivät valitettavasti kuitenkaan ihan voittoon asti riittäneet!

Oli kyllä ihan kokemisen arvoinen keikka ja mielessä kävi, että jos vielä Miamiin osun pelipäivänä niin voisihan moisen katsoa kertaalleen alusta astikin…

Lopputulos

Tags: Florida, Florida Panthers, Matkailu, NHL, Urheilu, USA

Fatboy Slim:in keikalla

21. 1. 2008 3:33

FatBoySlim

Hep. Kävipä niin hassusti, että kun mietiskelin mitä viikonloppuna tekisin niin joku mainitsi hotellimme biitsillä lauantai iltana olevista Trance/House Partyista. En varsinaisesti (lue: lainkaan) ole konemusiikin ystävä, mutta paikalliset vouhottivat noiden olevan hyvät bileet ja jengiä näytti paikalle valuvan illan mittaan reilusti. Lopulta koko hotellille tuleva ajotie oli autojen tukkima. Ihmiset ajoivat niin pitkälle kuin pääsivät ja jättivät sitten auton avaimineen siihen. Hotellin henkilökunta sitten siirteli autoja minkä ehti ja pystyi vaikkei täällä käsittääkseni mitään varsinaista valet-parkingia olekaan. Kun kaikki kerran suuntasivat porukalla tuonne niin en minäkään voinut jäädä huoneeseeni makoilemaan. Nukkuminen olisikin ollut melkoisen hankalaa siinä basson jytkeessä, mutta onneksi pippalot loppuivat jo aamu viideltä.

Paikalla oli ilmeisesti Manauksen kerma sillä liput olivat suomalaisittainkin kalliit n. 70€, mutta toisaalta noita kyllä myytiin tilaisuuden alettua jo huomattavasti halvemmalla. Pippaloissa oli väkeä kuin pipoa ja meininki kuin suomalaisilla juhannus festareilla, paitsi että kukaan ei oksentanut mun päälleni. Biitsille oli rakennettu ISO lava ja alueella oli useita tuhansia ihmisiä hytkymässä. Äänen paine oli vähntäänkin riittävä eikä mulla ollut mitään tarvetta edes pyrkiä kovin lähelle lavaa. Onneksi noita DJtä näki screeneiltäkin. Mielenkiintoista oli huomata, että Manauksestakin löytyy isoa rahaa, sillä rannan tuntumassa oli kymmenkunta 15-30 metristä jahtia ja lisäksi pienempiä veneitä ja noilla isoimmilla bileet näyttivät melkoisen riehakkailta.

Esiintyjistä en nyt saa mieleeni muita kuin tuon Fatboy Slimin, mutta oli siellä monia muitakin kuulemma USAta ja muualta maailmasta. Mielestäni paras esiintyjä oli se joka soitti sähköviululla noitten miksauksiensa päälle. Siihen jaksoi jopa keskittyä kun se oli jotenkin erilaista sen normaalin jyskeen sijaan.

Kaiken kaikkiaan varsin onnistunut kokemus vaikken musiikista niin piitannutkaan.

Tags: Brasilia, Fat Boy Slim, Hotel Tropical, Hotelli, Keikat, Manaus, Matkailu, Musiikki, Raha, USA

Manaus

19. 1. 2008 17:09

Täällä sitä on paiskittu töitä Manauksessa nyt viikon verran. Ihan mielenkiintoinen kaupunki, vaikken vielä varsinaiseen ydinkeskustaan ole ehtinyt tutustuakaan. Tänään olisi tarkoitus lähteä tutustumisekierrokselle keskustaan ja selvitellä mahdollista Amazonin valloitusta huomiselle.

Kelit tällä ovat olleet kuumat ja kosteat. Täällä ei kuulemma ole varsinaisia vuodenaikoja on vain kuuma ja kuuma&kostea kausi. Lämpöä on aina samat n. 30 astetta Celsiusta. En tiedä onko täällä aina näin pilvistä, mutta tällä viikolla ainakin on taivas ollut lähes täysin pilvessä paria luhyttä hetkeä lukuunottamatta.

Nyt taidan poikea uima-altaalle ja sitten lähdenkin keskustaa kohti.

Tags: Amazon, Australia, Brasilia, Manaus, Matkailu, Sademetsä, Työ, Viidakko