TraveBLOGue

Archive for February, 2008

Manaukseen matka käy

25. 2. 2008 0:48

Hirvittävän väännön päätteeksi saatiin kuin saatiinkin aikaan sopimus, joten meikäläinen lähtee Manaukseen komennukselle reiluksi puoleksi vuodeksi. Jäihän tähän reilusti aikaa pakatakin kun nimet papereihin saatiin “jo” perjantaina ja lähtö on vasta reilun viiden tunnin kuluttua.

Seuraavat kaksi päivää istunkin melko tiukasti joko lentokoneessa tai -kentällä, mutta keskiviikosta eteenpäin vaikutan Manauksessa Brasiliassa. Kotimaassa on tarkoitus piipahdella kuukauden-parin välein työtilanteesta yms. riippuen.

Mikäli projektin kiireet sen sallivat niin melkoiseksi kasvaneita ylityösaldoja ja vuosilomia on tarkoitus käytellä myös etelä-amerikan suunnalla ja sukeltamaan olisi kova hinku. Fernando de Noronha nyt ainakin Brasilian kohteista kiinnostaisi kovasti ja Rion “liepeillä” voi kuulemma sukellella Ilha Grandella. Manauksessa ei sukeltamaan taida päästä ja tuskinpa Amazonin pohja erityisen mielenkiintoinen olisikaan, mutta Venezuelaan tuolta olisi suoria lentoja melko järkevään hintaan, joten siellä voisi piipahtaa. Hyviä vinkkejä E-Amerikan suke kohteista otetaan riemumielin vastaan, kuten myös kaikkia vinkkejä Brasiliaan ja erityisesti Manaukseen sekä Etelä- ja Väli-Amerikkaan liittyen.

Tags: Amazon, Amerikka, Brasilia, Manaus, Matkailu, Sademetsä, Sukellus, Suunnitelmat, Työ, Viidakko