TraveBLOGue

Häämatkan suunnittelua

6. 1. 2006 17:55

Karibiaa...

Viimeaikoina olemme keskittyneet häämatkamme suunnitteluun. Meillä on ollut pari vahvaa ehdokasta, Mauritius ja Karibia ja tällä hetkellä näyttää siltä, että Karibia on viemässä voiton.

Matkakohteen valinnassa eniten tällä matkalla painavat uutuudenviehätys, eksotiikka ja sukellusmahdollisuudet. Tällä kertaa tarkoituksena ei ole reppureissailla eikä pihistellä matkabudjetissa, muttei myöskään tehdä perinteistä massaturismi matkaa vaan kulkea omia polkujaan.

Toisaalta houkuttelisi lähteä kiertämään reppuselässä enemmänkin, mutta mielestämme häämatka ei ole siihen oikea tilaisuus vaan häämatkan tulisi olla helppo ja huoleton, siten, että meille jää aikaa toisistamme nauttimiseen.

Mauritius

Tags: Afrikka, Cozumel, Häämatka, Karibia, Matkailu, Mauritius, Mexico, OZ, Sukellus

2 Responses to “Häämatkan suunnittelua”

Timo wrote a comment on 6. 1. 2006

Oltiin Barbadoksella 2,3 v sitten häämatkalla all-inclusive-Almondin pienemmässä pareille tarkoitetussa paikassa (niiden välillä menee pikkubussi parin tunnin välein, joten molempien tarjontaa saa käytettyä hyväksi).

Suositeltava paikka oli, ruoka hyvää ja hienoa oli, että kaikki vesiurheilukin sisältyi hintaan – vesihiihto, rengasveto, katamaraani kuljettajineen jne… Ja tähän astisista paikoista paras snorklausranta oli tuon vieressä.

Saq wrote a comment on 6. 1. 2006

Me ollaan suunniteltu risteilyä hieman rennommalla teemalla, ei siis pukupäällä jatkuvasti tms. Suuntana olisi Western Caribbean ja risteilyn kesto 11 päivän luokkaa. Sitä ennen ja jälkeen muutama päivä New Yorkissa, mutta raapsutan siitä lisää blogiin kunhan kerkiän.

Lähinnä tässä mietityttää se, että onko tuo ristily liian valmiiksi-pureksittu juttu, kun ollaan kuitenkin totuttu melko omatoimiseen reissailuun. Toisaalta kyllä kai niistä satamista, johon ne jenkit kuskataan pääsee karkuun jonnekin oikeasti paikkalliselle alueelle!

Care to comment?