TraveBLOGue

Se on Toppyn vika…

5. 6. 2006 21:51

…nimittäin se, että blogin virittely (varsinkin gallerian osalta) sekä etenkin häämatkajuttujen kirjoittaminen on ollut viimeisen viikon jäissä. Totuuden nimessä täytyy tosin sanoa, että epäinhimillisellä työtahdillakin on osansa tässä…

 

Mikä se sellainen Toppy sitten on? No sehän on tietysti Topfield TF5100PVRc eli tallentava digiboksi. Sellainen jota pystyy itse virittelelmään (ja viritelty on!) – kovalevy on 160GB kokoinen ja sinne pitäisi sopia vajaat 100 tuntia ohjelmaa.

No miten tämä sitten liittyy matkailuun ja matkailublogiin? Hyvä kysymys. Tietysti siten, että kun nyt on telkkariohjelmat helpompi tallentaa niin voi matkaillakin vapaammin. :) No joo, eipä sitä ennenkään ole matkalle jätetty töllön takia lähtemättä! Ehkä se liittyy tähän vain siten, että se on (teko)syy blogin päivittämättömyyteen.

Jos muuten jollakin on tuon boxin konffaamiseen liittyviä neuvoja tai kokemuksia TAPeista jaettavaksi niin mielelläni otan vastaan. Lisäksi kiinnostaa saako jostain kaapelikortin tarjouksesta ilman 50€ liittymismaksua, joka on mielestäni melkoisen rasvainen. Toki peruskanavat näkyvät ilman korttiakin, mutta kortin 20€ vuosimaksulla saisi näkyviin Travel Channelinja se jos mikä olisi mukavaa (ja liittyy bloginaiheeseenkin).

Tags: Häämatka, Matkailu, Tekniikka, Työ

2 Responses to “Se on Toppyn vika…”

Timo wrote a comment on 5. 6. 2006

Jeps: http://optimistin.vuodatus.net/blog/57002 :-)

Autostartista löytyy tällä hetkellä:
Jags_Auto-off
Linebar
Quickjump
Jags_EPG

Tarvetta odottamassa koneeseen jäivät
recFixer
ScreenCapture
PhotoManager
UkOzSurfer (ei kovin tärkeä tosin)

Ja huviksi viä
Sudoku
Doom

Mahtava vehje! Kunhan ottaa virtajohdon irti muutaman viikon välein – ja käyttää tuon JagsEPG:n avainsananauhoitusta. Ei tartte murehtia lomalla muuttuneistakaan lähetysajoista!

Takapiha sent a trackback on 14. 7. 2007

Videot historiaan…

Tulihan eilen tehtyä varsinainen heräteostos palkankorotuksen kunniaksi, kun kaupasta mukaan tarttui tallentava digiboksi. Anttilan tarjouksesta hankin Philips DTR7005 boksin. Mm. MikroBitti-lehden testissä boksi oli pärjännyt oikein hyvin ja kun …

Care to comment?