TraveBLOGue

Mielipiteitä kaivataan…

17. 10. 2006 14:07

Indonesian reissu pukkaa päälle. Veilä olisi aika paljon valmisteluja tehtäväksi ennen matkaan. Saapa nähdä lähdetäänkö reissuun ihan ilman ennakko valmisteluja vai saako tässä jotain aikaan kun työt ja opintojen loppuun saattaminen vievät niin penteleesti voimia.

Ja sitten asiaan. Nyt näyttää siltä, että Indonesian reissu jää vähään aikaan viimeiseksi pidemmäksi reissuksi. Syynä tähän on se, että pitkään ja hartaasti pohdittu OMAN TALON RAKENTAMINEN alkanee ensi keväänä. Uskoisin ettei tuolta rakennustyömaalta millään malta minnekään reissuun lähteä niin kivaa se kuulemma tuo rakentelu on… vai olikos se niin, ettei ole aikaa, rahaa eikä voimia enää mihinkään muuhun. :)

Toivottavasti sitä kuitenkin pääsee jossain vaiheessa tuota rojektia edes viikoksi jonnekin hengäshtämään. Tuosta mahdollisesta viikosta ei ehkä kuitenkaan saa revityksi juttua tänne blogiin ihan koko vuodeksi, vaikka päivitystahti hidasta onkin. Ajatteelinkin nyt kysäistä arvon lukijoilta (vai menetinkö teidät molemmat silloin kun tämä oli hetken alhaalla kräkkereiden vuoksi?) mitä mieltä te olette, pitäisikö rakentamiselle perustaa oma blogi vai sopisiko siitä kirjoitella tälle foorumille. Omasta mielestäni siitä voisi hyvin kirjoitella tännekin, sillä muuten tänne ei kyllä hetkeeni lmaannu uusia juttuja lainkaan ja toisaalta voihan sitä rakentamistakin ajatella eräänlaisena matkana…öh tuntemattomaan.

Rohkeasti vaan kommenttia kehiin. Parhaat kommentit palkitaan kutsulla talkoisiin!

.saq

Tags: Indonesia, Raha, Suunnitelmat, Työ, Wordpress

3 Responses to “Mielipiteitä kaivataan…”

Timo wrote a comment on 18. 10. 2006

Kyllähän rakentaminen on matka tuntemattomaan, avioeroon ja henk.koht konkurssiin… ; )

Pari kaveria jotka on talon rakentaneet ovat pitäneet blogia rakentamisesta, mutta ne ovat nopeasti ajan ja jaksamisen takia kutistuneet pelkäksi kuvagalleriaksi.

Digikuvien ottaminen rakentamisen eri vaiheista on kuulemma sellaisenaan järkevää dokumentointia ja todistusaineiston hankkimista, joten kannattanee varmaan panostaa siihen ja laittaa pelkkiä kuvia rakennusvaiheista näytille. Tietääpäähän sitten ihmiset varautua etukäteen hyvillä selityksillä välttelemään tulevia talkoita ;)

saq wrote a comment on 18. 10. 2006

Näinhän se on, ettei sitä välttämättä jaksa kovin paljoa kirjoitella kun siinä rakentamisessa piisannee muutenkin hommia enemmän kuin tarpeeksi. Juurikin tästä syystä olen pyrkinyt innostamaan vaimoa kirjoittelemaan ja yllättäen hän ehkä jopa hivenen innostui.

Saapas nyt nähdä mitä tuosta tulee, mutta luulenpa, että jotain kirjoitelman poikasia rakennuksiltakin blogiin ilmeistyy.

ps. Timo on kommentillaan nyt kiinni pääpalkinnossa! :)

Mikko wrote a comment on 19. 10. 2006

Turhaan sitä uutta blogia on tehdä, jos/kun elämä heittelee uusiin tilanteisiin. Onpahan ainakin sitten lukijoilla tiedossa miksei matkailu ole ajankohtaista juuri kullakin hetkellä. Ja tuleepa se viikon reissu ainakin kunnolla suunniteltua ja ruodittua täällä kommentoijien avulla, kun siitä vuoden kirjoittelet :D

ps. Mulla on vähän pelko, että kukaan sinut tunteva ei tuolta pääpalkinnolta välty…

Care to comment?