TraveBLOGue

Viimeinkin Singaporessa

7. 6. 2007 17:58

Toissapaivana paastiin viimein Singaporeen ja vain yhden paivan suunnitellusta myohassa. Myohastyminen johtui siita, etta lauttamme Masbatesta Cebuun oli pari tuntia myohassa ja me emme sen vuoksi ehtineet Singaporen koneeseen. Lauttavuoroja Masbatesta tuli todella huonosti (lue vain tuo yksi paivassa) ja tuolla aikataululla ei ihan hirveasti pelivaraa ollut alunperinkaan, mutta tunnin myohastymisen olisimme ehka kestaneet.

Meni sitten reissun budjetti hieman uusiksi kun jouduttiin ostamaan sikakalliit uuden liput eika lauttayhtio luonnollisesti ottanut mitaan vastuuta tapahtuneesta.

Onneksi nyt kuitenkin ollaan taalla missa pitaakin ja ihan mukavasti on olo taallakin sujunut. Eilen kierreltiin kaupunkia ja tanaan oltiin Sentosalla.

Tags: Budjetti, Cebu, Lautta, Masbate, Matkailu, Sentosa, Singapore, Suunnitelmat

2 Responses to “Viimeinkin Singaporessa”

Mikko wrote a comment on 8. 6. 2007

Eikös sitä juuri tuollaisia tapahtumia varten makseta hurjia summia matkavakuutuksista, jollainen sinullakin taitaa olla luottokortin yhteydessä. Kannattaa ilman muuta selvittää josko ainakin toisen lentolipun saisi korvaukseen sitä kautta.

saq wrote a comment on 9. 6. 2007

Jep. Tarkoitus on selvittaa mita matkavakuutus tuosta sanoo. Lauttayhtiokin lupasi toimittaa todistuksen myohastymisesta, mutta eipa ole nakynyt. Taytynee yrittaa sita viela kinuta.

Yleisestiottaen tuossa ei ollut kauheasti pelivaraa alunperinkaan, mutta toisaalta tuo lauttayhteys oli kallis ja nopea ja jollain tasolla verrattavissa Filippiinien sisalla lentamiseen. Yleensa nuo lautat ovat aikataulussa toisin kuin hitaat veneet, joiden aikataulut on ohjeellisia.

Care to comment?