TraveBLOGue

NHL: Panthers vs. Lightning

22. 1. 2008 4:56

Poikamme maailmalla!

Sattuipa niin hassusti, että American Airlinesin parhaasta yrityksestä huolimatta ehdimme kuin ehdimmekin tulomatkalla katsomaan ihka oikeaa NHL peliä. Kyseessä oli Jokisen Ollin kipparoiman Florida Panthersin ja Tampa Bay Lightningin välinen mittelö, jossa Pantterit ottivat turpiinsa, mutteivät kuitenkaan ihan niin rökälemäisesti kuin aluksi näytti.

Ehdimme mukaan valitettavasti vasta pelin puolivälin kieppeillä, koska alkuilta meni mukavasti matkalaukkuja Miamin kentältä metsästäessä ja häviämisilmoitusta tehdessä. Kun selvisimme kentältä niin otimme auton alle ja painelimme tukka putkella Fort Lauderdaleen ja jäähallille. Tunnelma pelissä oli yllättävän vaisu ja tuntui, että pelaajienkin luistimet painoivat kummasti. Tosin tilannekin oli 1-4 vieraille kun saavuimme paikalle, joten peli alkoi olla kokolailla selvä. Pantterit kuitenkin saivat meidän tulostamme lisää virtaa ja tekivät vielä kaksi komeaa maalia, jotka eivät valitettavasti kuitenkaan ihan voittoon asti riittäneet!

Oli kyllä ihan kokemisen arvoinen keikka ja mielessä kävi, että jos vielä Miamiin osun pelipäivänä niin voisihan moisen katsoa kertaalleen alusta astikin…

Lopputulos

Tags: Florida, Florida Panthers, Matkailu, NHL, Urheilu, USA

No Responses to “NHL: Panthers vs. Lightning”

Care to comment?