TraveBLOGue

Singaporen kierros paivassa

30. 5. 2005 19:39

Singaporen pilvenpiirtajia

Tanaan olen sitten kiertanyt niin perustellisen tarkasti Singaporen ydinkeskustan. Kaveltya on tullut kilometri kaupalla ja paikallista metroa (MRT) on ollut ilo kayttaa. Niin siisti ja toimiva se on!

Muutenkin tama maa on – eilisista pahista puheista huolimatta – melkoisen upea. Kaikki toimii ja on siistia ja vaikka kaikki kiellot tuntuvatkin etukateen ihmeellisilta ja ahdistavilta niin eivatpa ne juuri jokapaivaista elamaa haittaa.

Tanaan tuli aamuisen Brunein lahetystossa vierailu jalkeen tehtya oikein perinteinen turistikierros kaupungin merkittavien nahtavyyksien pariin. Nahtya tuli niin Raffles hotelli, Merlion, Rafflesin maihinnousu paikka ja joen rannan mukavat kahvilat ja ravintolat. Lisaksi kiertelin hienolla teatteri alueella rannassa seka Fort Canning Parkissa.

I Was in Singapore

Kavin myos hammastyttamassa itseani ostoskeskuksessa, jossa myytiin kaytannossa vain elektroniikka – kuudessa kerroksessa. Hinnat valitettavasti olivat melkoisen lahella suomen vastaavia. Lounaan nautin Food Junctionissa joka oli uskomaton paikka. Ko. paikat, joita on ympari kaupunkia useampia ovat isoja halleja, joidenka seinustoilla on jos jonkinlaista ruokakojua, joiden nimi selvasti kertoo minkalaista ruokaa sielta saa. Kun tuollaiseen paikkaan sapuu, niin ensin valitaan itselle istumapaikka ja sen jalkeen kaydaan keraamassa haluttu maara erilaisia ruokia ja juomia eri myyntipisteista. Ruoka oli hyvaa ja todella edullista.

Kaikenkaikkiaan tallasin kaupungilla seitsemisen tuntia ja sen kylla huomaa!

Merlion - Singaporen symboli

ps. Tiedoksi niille jotka eivat viela ole huomanneet, etta kuvia klikkaamalla ne saa nakymaan isompina!

Tags: Hotelli, Matkailu, Singapore

No Responses to “Singaporen kierros paivassa”

Care to comment?