TraveBLOGue

Ocean Wonderland – iMAX 3D (AUS)

30. 5. 2005 16:32

Perjantai iltana kavimme Paivin kanssa katsomassa maailman suurimmalta valkokankaalta iMAX 3D elokuvan – nimeltaan Ocean Wonderland – suuren valliriutan ja muidenkin merialueiden elamasta.

Elokuva oli kolmiulotteinen ja sita katsottiin erityisilla laseilla. Homma toimi todella hyvin, vaikka pidin laseja silmalasien paalla. Elokuva todellakin naytti kolmiulotteiselta ja nakymat vastasivat todella hyvin todellisen sukelluksen vastaavia. Luonnollisesti leffaan oli poimittu vain parhaat palat, joten hiekkapohjaa ei todellakaan tarvinnut tuijotella. Mukavaa oli myoskin huomata, etta kun leffassa esiteltiin meren kiinnostavimpia elukoita ja ilmioita niin lahes kaikki olivat jo jollainlailla tuttuja ja suurimman osan olin jo paassyt nakemaan livenakin!

Kannattaa ehdottomasti kavaista moisessa leffateatterissa, jos sellainen matkanvarrelle osuu!

Tags: 3D, Australia, Leffa, Matkailu, Sukellus

One Response to “Ocean Wonderland – iMAX 3D (AUS)”

TImo Vehviläinen wrote a comment on 30. 5. 2005

Voin suositella IMAXejä myös.

IMAX teattereitahan on sekä “normaaleja” että noita 3D-teattereita. Viime kesänä Washingtonin Space Museumissa (jonne on muuten ilmainen sisäänpääsy) kävimme katsomassa jonkun 3D avaruuspätkän (itse elokuva maksoi). Hätkähdyttävän aito kokemus.

Care to comment?