TraveBLOGue

Perillä Dubaissa

11. 11. 2009 3:48

Pitkähkön päivän ja yön jälkeen olen viimeinkin perillä hotellillani Dubaissa. Ja täytyy sanoa, että hotlan hinta/laatusuhde on vähintäänkin tyydyttävä (ainakin tähän asti).

Lennot menivät hyvin ja Dubain koneessa oli niin vähän väkeä, että jokaiselle riitti oma penkkirivi. Harvoin sitä on lentokoneessä päässyt heittämään kunnolla pitkälleen.

Dubain lentokenttä oli yllättäen kello 3:30 aamulla auki ihan kuin keskellä päivää. Kaikki liikkeet palvelivat ja matkaajia oli sopivasti. Joten ehkä sitä tuolla kentällä viihtyy palatessakin kun lento lähtee joskus neljän jälkeen aamuyöstä.

Liikenne kaupungissa oli hiljaista, mutta ilmeisesti varoitukset paikallisten painavasta kaasujalasta pitävät paikkansa. Oli nimittäin mun ensimmäinen taksikyyti, jossa kuski poltti kumia. Eikä edes lähdetty paikaltaan – kunhan kiihdyteltiin ohitusta varten. :) Nyt unta palloon. Täältä tähän.

Posted via email from sakuts’s posterous

Tags: Dubai, Matkailu

One Response to “Perillä Dubaissa”

Liukkoset wrote a comment on 11. 11. 2009

Toivottavasti reissusi onnistuu ja pääset sukeltamaan hyviin paikkoihin. Me halutaan nähdä kuvia kun olet palannut. Ja sairastua ei saa…

Care to comment?