TraveBLOGue

Vai ei täällä saa wiinaa?

12. 11. 2009 6:31

Taisikin olla ihan legendaa, ettei täällä päin maailmaa saa viinaa tai ainakin se on kallista… Lentokentällä oli TaxFreet ja muut palvelut auki kello neljä yöllä ja sieltä tultiin oikein tyrkyttämään juomisia. Sir tiesittekö, että saatte viedä neljä litraa viinaa maahan?

Ihminen on heikko ja niinpä mukaan tarttui pari litraa Giniä (josko niistä toinen tulisi kotiin asti) ja sixpack Bacardi Breezereitä. Vähän huolestutti, että saako täältä kunnon Tonicia. Huoli oli turha sillä Carrefourissa tölkki Scheppesin Indian Tonicia kustantaa 20 euro senttiä.

Ravinteleissa juomat on ilmeisesti suomen hinnoissa, mutta tämä täytyy vielä jossain vaiheessa käydä itse toteamassa. Sitä varten tartteekin sitten etsiä käsiinsä viiden tähden hotla viinaluvilla.

Nyt GTtä virittelemään. Kippis!

Posted via email from sakuts’s posterous

Tags: Dubai, Matkailu

No Responses to “Vai ei täällä saa wiinaa?”

Care to comment?