TraveBLOGue

Hiljaiselo päättyy

3. 6. 2013 5:27

P1240085

Nyt olisi tiedossa hyviä uutisia blogin sinnikkäille lukioille, jos sellaisia vielä on maisemissa. Nyt nimittäin näyttää siltä, että Travebloguen hiljaiselo on päättymässä. Uskoisinkin, että viikon sisällä täältä on luettavissa tarinoita ja kuulumisia reissusta jonka teen sapattivuoteni puitteissa.

Firman tilanne mahdollisti (!) sen, että pääsin lähtemään reissuun eikä paluulla ole niin väliä. Ainakaan firman puolesta. Tätäkin päivitystä rustaan parhaillani tienpäältä! Matka keskittynee etelä- ja väli-amerikkaan sekä karibialle ja tarkoitus on viettää aikaa Brasilian lisäksi yllättäen myös muissa maissa. Pääpainon ollessa luonnolla, sukeltelulla ja rentoutumisella.

P1240672

Tags: Matkailu, Sapattivuosi, Suunnitelmat

2 Responses to “Hiljaiselo päättyy”

Mikko wrote a comment on 3. 6. 2013

Täällä ollaan :) Mukava nähdä eloa tätäkin kautta.

Itse asiassa matkatunnelmissa myös, koska ollaan Rikun kanssa matkalla Lontooseen kolmeksi päiväksi.

saq wrote a comment on 4. 6. 2013

Hienoa, että uskollisia lukijoita vielä löytyy. Olisinkin tosi pettynyt jos Mikkokin olisi jo luovuttanut suhteeni!

Pitäkäähän kivaa Lontoossa! Mä koitan nyt oikeasti saada tänne (lähes) viikoittain juttua seuraavien kuukausien ajan.

Care to comment?