TraveBLOGue

Tänään jytisee ja paukkuu

13. 6. 2013 4:39

Sunset_Lencois_Maranhenses

Tänään on viimein tarkoitus saada ensimmäinen varsinainen blogikirjoitus eetteriin. Se onkin ensimmäinen reiluun vuoteen, mutta varsinaista hiljaiseloa tässä blogissa on kestänyt jo parisen vuotta. Nyt se on kuitenkin takana päin.

Täytyy tunnustaa ettei tämä(kään) matka alkanut bloggailun kannalta kovin suotuisasti ja monia juttuja olisin voinut kirjoittaa jo tähän mennessä sattuneista tapahtumista ja käydyistä paikoista. Pohdiskelin pitkään kuinka toimin näiden kirjoitusten kanssa, sillä jotenkin loogisemmalta tuntuisi kirjoittaa tapahtumista kronologisessa järjestyksessä ja näin aionkin alunperin toimia. Jotenkin mielekkäämmältä tuntuu kuteinkin kirjoittaa niistä asioista jotka tapahtuvat juuri nyt ja ovat tuoreena muistissa, niinpä päätin toimia siten, että alan nyt julkaista juttuja viime päivien tapahtumista ja kun aikanaan tulee sopivasti aikaa niin kirjoittelen reissun alkupään juttuja takautuvasti. Täytynee jossain vaiheessa myös tehdä jonkinlainen kartta, jonka avulla lukija pysyy kärryillä siitä miten matkaa on taitettu.

Tags: Matkailu, Sapattivuosi, Suunnitelmat

No Responses to “Tänään jytisee ja paukkuu”

Care to comment?