TraveBLOGue

Viimeisia viedaan…

21. 6. 2005 17:04

Nyt se alkaa sitten kotimatka oikein todenteolla. Tunnin paasta lahtee Qantasin lento QF005 Frankfurtiin ja perilla pitaisi olla joskus ennen kuutta aamulla paikallista aikaa. Frankfurtista menen bussilla Hahniin ja sielta RyanAirin lennolla suomeen, jossa mun pitaisi aikataulun mukaan olla muistaakseni 17:50 eli noin vuorokauden kuluttua!

Vahan on ristiriitaiset tunteet, kun matkalla on ollut mukavaa ja viela olisi “pari” paikkaa kaymatta, joten voisi sita viela pari kuukautta reissata. Toisaalta taas on mukavaa tulla kotiin, missa kaikki kaytannon asiat ovat niin helppoja ja jossa kaikki ystavat, tuttavat ja rakkaat ihmiset ovat.

Kirjoittelen tanne kuitenkin viela tarinaa ainakin Mt. Kinabalulta, Bruneista, Borneolta, Perhentian -saarilta, sukeltelusta ja Singaporesta, joten kaykaa lukemassa blogia myos paluuni jalkeen.

Taalta tahan!

Tags: Borneo, Frankfurt, Hahn, Matkailu, Ryanair, Saari, Sademetsä, Singapore, Sukellus, Viidakko

No Responses to “Viimeisia viedaan…”

Care to comment?