TraveBLOGue

Hankoon!

28. 7. 2005 18:07

Hangon biitsiä

Nonyhhämävastahokasin, että vuotuinen Hangon reissu Mikko P:n kanssa on suunniteltu viikon päähän – aikavälille 3.-7.8. Ongelmaksi nyt vaan näyttää muodostuvan majoitus. Olimme perinteen mukaan majoituksen varaamisen kanssa liikkeellä hyvissä ajoin joskus pari kuukautta sitten ja löysimmekin pitkän etsiskelyn jälkeen vapaan majapaikan, joka oli juuri passeli meille. Valitettavasti vaan majoituksen kanssa tuli sittemmin ongelmia, eikä olekaan varmaa pääsemmekö tuonne. Nyt olemme sitten koettaneet löytää vaihtoehtoisen majapaikan, mutta se ei todellakaan ole helppoa. Jos siis jollakulla on tiedossa suhteellisen lähellä keskustaa sijaitseva, edullinen majapaikka, jonka voisimme em. ajanjaksolle vuokrata niin ilmoitelkaa ihmeessä.

Hanko on kyllä mielestäni kesäsuomen ehdoton helmi ja siellä onkin tullut vierailtua lähes joka kesä lapsesta saakka. Viimeaikaiset kokemukset ovat tosin osoittaneet, että esim. Regatta tai muut suuret juhlat, kuten juhannus, eivät ole aikuiselle ihmiselle oikea ajankohta nautiskella Hangosta, sillä silloin kaupungin valtaavat öykkäröivät räkänokat, jotka siellä oksennus suupielestä roikkuen örveltävät päiväkausia sotkien kaikki paikat ja pilaten luonnon kauneuden ja rauhan. Selkäänne sietäisitte saada!

nimim. vanha gubbe, joka ei ymmärrä nykynuorisoa :)

Luonnon kauneutta Hangossa

Tags: Australia, Hanko, Juhlat, Matkailu

No Responses to “Hankoon!”

Care to comment?